1/4 כוס שמן צמחי (אני אוהבת שמן קוקוס)
2 כפות ממרח שקדים
1 ביצה
3 כפות חלב (איזה סוג שרוצים)
1/3 קוקוס טחון (לא חובה)
1/4 כוס סוכר (אני משתמשת בסוכר קוקוס)
1 כוס שיבולת שועל (דקה/עבה לבחירתכם- ממליצה עבה)
כפית אבקת אפייה
מעט קינמון
3 כפות קקאו (לבחירה, אם רוצים טעם שוקולדי)
שברי אגוזי מלך/פקאן
תנור מחומן ל170 מעלות טורבו, לערבב בקערה את כל המצרכים למרקם אחיד.
צרו כדורים ושטחו
לאפות 12 דקות