מכינים בצד ריבה שאוהבים (אני משתמשת בתות בייתית)

כוס קמח שקדים טחונים (דק-דק)

חצי כוס קוקוס טחון

חצי כפית אבקת אפייה

4-3 כפות מייפל (ביחרו דרגת מתיקות)

4 כפות שמן קוקוס (מומס)

 

תנור מחומם על 160 מעלות טורבו

מערבבים את הבלילה ומכדררים לכדורים בגודל שתבחרו, עם האגודל יוצרים שקע ובו יהיה ריבה, מכניסים לתנור ללא ריבה רק עם שקעים. מכניסים ל10 דק סהכ, אבל לאחר 5 דקות מוציאים את הכדורים- שמים ריבה בשקע- ואופים לעוד 5/7 דק.

אני שומרת במקרר – לדעתי יותר טעים.