מצרכים:
חצי כוס ממרח שקדים (אני מוסיפה מעט ממרח אגוזי לוז, סה"כ עד חצי כוס)
1/3 כוס סירופ מייפל (חובה בכמות כזאת- בשביל המרקם)
1 כוס עד כוס ורבע קמח שיבולת שועל (לקחת פתיתי שיבולת שועל מהיר הכנה ולטחון לבד בנינג'ה)
חצי כפית אבקת אפיה
כף גדושה של אבקת קקאו (טבעי, ללא סוכר)/ קינמון (באותו עקרון אפייה)
מערבבים הכל יחד חוץ מאבקת הקקאו. כשהמרקם דביקי ונהיה קשיח, בעזרת היד מכדררים לכדור גדול. בוצעים מהכדור חתיכה ומערבבים את החתיכה עם הקקאו. בסוף מערבים את החתיכת קקאו יחד עם שארית הכדור (כך שיוצאת עוגיית 'שיש').
את הכדור הגדול כולו מרדדים על נייר אפייה, להקפיד להשאיר עובי מסוים שלא יהיה דקיק מדיי. ולסמן בעזרת סכין את החתיכות הרצויות (אני אוהבת לחתוך למרובעים)
מכניסים לתנור שחומם מראש לאפייה של 8-12 דקות על חום 175 טורבו (שישחים מעט מלמעלה).
*זה בסדר אם כשמוציאים מהתנור העוגיות נמעכות בקלות, צריך לתת להן להתקרר.
לאחר שמתקרר- להפריד את העוגיות על פי הסימון שחתכם.