1/4 כוס שמן צמחי (אני אוהבת שמן קוקוס)

2 כפות ממרח שקדים

1 ביצה

3 כפות חלב (איזה סוג שרוצים)

1/3 קוקוס טחון (לא חובה)

1/4 כוס סוכר (אני משתמשת בסוכר קוקוס)

1 כוס שיבולת שועל (דקה/עבה לבחירתכם- ממליצה עבה)

כפית אבקת אפייה

מעט קינמון

3 כפות קקאו (לבחירה, אם רוצים טעם שוקולדי)

שברי אגוזי מלך/פקאן

 

תנור מחומן ל170 מעלות טורבו, לערבב בקערה את כל המצרכים למרקם אחיד.

צרו כדורים ושטחו

לאפות 12 דקות