7 תמר מג'הול – חתוך לחתיכות קטנות / שוקו צ'יפס
1 כוס שיבולת שועל מהירת הכנה
1/3 כוס קמח כוסמין מלא/לבן/קמח שיבולת שועל/קמח שקדים
קצת פחות מ1/2 כוס (40 גרם) שומשום מלא
1/4 כוס דחוסה סוכר (אני משתמשת בסוכר קוקוס)
1/2 כוס שמן (קנולה/קוקוס. שמן זית יוצא טעם פחות מומלץ)
1 ביצה
שברי פקאן/אגוזי לוז/אגוזי מלך (לא חובה)
מחממים תנור ל180 מעלות טורבו, מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים את התמרים/שבבי שוקולד ואגוזים.
מכדררים ואופים עד השחמה קלה (בערך 12-17 דק תלוי בתנור)