7 תמר מג'הול – חתוך לחתיכות קטנות / שוקו צ'יפס

1 כוס שיבולת שועל מהירת הכנה

1/3 כוס קמח כוסמין מלא/לבן/קמח שיבולת שועל/קמח שקדים

קצת פחות מ1/2 כוס (40 גרם) שומשום מלא

1/4 כוס דחוסה סוכר (אני משתמשת בסוכר קוקוס)

1/2 כוס שמן (קנולה/קוקוס. שמן זית יוצא טעם פחות מומלץ)

1 ביצה

שברי פקאן/אגוזי לוז/אגוזי מלך (לא חובה)

 

מחממים תנור ל180 מעלות טורבו, מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים את התמרים/שבבי שוקולד ואגוזים.

מכדררים ואופים עד השחמה קלה (בערך 12-17 דק תלוי בתנור)